Lighting for the Brandnew Land Rover Showroom in Hanoi

Pivotal Transformation to Modern Luxury approach, under JLR's House of Brands
November 29, 2023 by
Lighting for the Brandnew Land Rover Showroom in Hanoi
Son Dau
| No comments yet

One of Tam Minh's most proud projects in 2023 has come to completion.

The Land Rover Hanoi new showroom has just started operational. This beautiful project marks a pivotal change in the Jaguar Land Rover's global brand strategy, pivoting into Modern Luxury. The impressive retail space in Hanoi now caters the three marques Range Rover, Defender and Discovery under the JLR's House of Brands.

Tam Minh and Kobi lighting has worked together to deliver world class lighting to eleviate the space and allow customers and visitors to have truely luxury expererience whether they are here to replace and windshielf wiper or to looking for a top of the range Range Rover. Many hours, days, weeks, and months of hard works, talent and dedication have now been paid off. We are in debt to JLR and Pon Phu Thai Mobility for the opportunity. It has been a pleasure and privilege to work with partners and relevant contractors.

We have chosen top notch lighting brands XAL, creating highly dramatic lighting environment at the quality level for a best-in-class art gallery and at the same time giving an unforgettable emotion offered by a luxury boutique hotel environment.

Một trong những dự án đáng tự hào nhất trong năm 2023 của Tam Minh đã đi đến thành quả.

Showroom mới của Land Rover ở Hà Nội vừa mới đi vào hoạt động. Dự án đặc biệt này đánh dấu thay đổi trong chiến lược toàn cầu của Jaguar Land Rover, với triết lý "Modern Luxury". Không gian showroom ấn tượng này sẽ là nhà cho ba thương hiệu Range Rover, Discovery và Defender, trong cấu trúc House of Brands của JLR.

Tam Minh và kobi lighting đã hợp tác cùng nhau để cùng mang đến một giải pháp chiếu sáng đẳng cấp quốc tế, nâng tầm không gian và giúp cho khách hàng có được một trải nghiệm thật sự xa xỉ, cho dù khách hàng bước chân đến chỉ để làm một dịch vụ đơn giản như thay phụ tùng, gạt mưa, hay là khởi đầu một trải nghiệm lựa chọn mua mộtr trong những mẫu xe Range Rover đẳng cấp nhất. Sự hoàn thành của dự án, không gian, và chiếu sáng, là kết quả xứng đáng của nhiều giờ, nhiều ngày, nhiều tuần và nhiều tháng làm việc với tâm huyết, tài năng và cống hiến. Chúng tôi cảm ơn Khách hàng Pon Phú Thái Mobility đã tin tưởng và cho phép chúng tôi tham gia, đồng hành. Và cảm ơn đối tác, nhà thầu cùng nỗ lực ở dự án.

Chúng tôi đã chọn thương hiệu chiếu sáng hàng đầu XAL, tạo ra không gian tương phản, sắc nét, như ở một trung tâm trưng bày nghệ thuật đẳng cấp nhất, đồng thời thổi vào không gian chất lượng xa xỉ như ở một khách sạn sang trọng nhất. 
 

Share this post
Archive
Sign in to leave a comment